Aqua Service Waterverzachters

Ben je op zoek naar de beste waterverzachter? Kies dan voor een Aqua Service waterontharder, de #1 in België.

Vraag vrijblijvend en snel je prijsofferte aan (Aqua Service prijzen, modellen en gratis advies):

Aqua Service Systems

Stap 1 van 2 - Uw postcode

Aqua Service Waterverzachters
Aqua Service Waterverzachters

10 Voordelen van Aqua Service waterverzachters

Waterverzachters worden steeds populairder. In hard water zitten allerlei mineralen en andere stoffen. Die stoffen eruit filteren, levert tal van voordelen op. Met de Aqua Service waterverzachters is dat tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Hieronder volgen de belangrijkste redenen om te kiezen voor een waterverzachter.

Aqua Service Waterverzachters - Aqua Service Waterverzachters

Aqua Service Waterverzachters – Aqua Service waterverzachter

1. Minder aanslag op vaatwerk

Eén van de voordelen van Aqua Service waterverzachters is dat uw vaatwerk langer mooi blijft. Iedereen kent wel die hardnekkige kalkvlekken op mooie nieuwe glazen. Het ziet er niet uit maar het is amper weg te poetsen. Soms moet u zelfs nieuwe glazen kopen omdat de oude te vol met vlekken zitten. Met onthard water is dat niet langer een probleem. De vlekken krijgen geen kans om te ontstaan en uw glazen blijven mooi.

2. De kleuren van uw kleding blijven intact

Ook voor uw kleren levert een waterverzachter tal van voordelen op. Felle kleuren blijven intact, met hard water worden ze sneller dof. Ook uw witte was zal langer mooi blijven. De reden hiervoor is dat de mineralen in hard water zich bij elke wasbeurt opbouwen in de kleding. Ze hechten zich aan de stof en lossen niet op in het waswater. Dat zorgt voor een lelijke, grijzige waas over uw kleding. Dat is niet mooi om te zien en is bijna niet meer weg te wassen. De enige oplossing is dan om steeds meer zeep in uw wasmachine te doen. En dat zorgt er dan weer voor dat uw kleding veel sneller verslijt. Te veel zeep is agressief voor uw kleding, de vezels worden aangetast. Op die manier kunt u uw kleding kapot wassen. Met een waterverzachter hoeft u zich daar gelukkig niet langer zorgen over te maken.

3. Zachtere huid dankzij Aqua Service waterverzachters

De mineralen in hard water zorgen er daarnaast ook voor dat zeep minder goed werkt. De kalk in hard water reageert met de zeep i.p.v. op te lossen. Zo vormt er zich een harde laag op uw huid.

Aqua Service Waterverzachters - Zacht Water

Aqua Service Waterverzachters – zachte huid

Zacht water is voor uw huid ook letterlijk zachter. U zult merken dat u met een waterverzachter minder zeep nodig heeft, minder snel last heeft van door kalk verstopte poriën en dat uw huid weer lekker zacht aanvoelt. Dit is voor veel mensen een belangrijke reden om een waterverzachter te kopen!

4. Langere levensduur van apparaten

Er zijn echter nog heel wat meer voordelen van de Aqua Service waterverzachters. U heeft wellicht al gehoord van de term ‘ontkalken’. Dat is wat u moet doen met elk apparaat dat hard water gebruikt. Of het nu een cv-ketel, een koffiezetapparaat of een stoomstrijkijzer is: elk apparaat waar hard water in stroomt zou regelmatig ontkalkt moeten worden. Dat ontkalken hoeft natuurlijk niet meer als u een waterverzachter heeft in uw huis. En dat is eigenlijk ook niet eens het belangrijkste voordeel. Ontkalken is namelijk in feite alleen maar een soort van symptoombestrijding. Ook als u elk apparaat braaf ontkalkt, zorgen de mineralen in het harde water voor slijtage. Wie zacht water heeft moet minder vaak nieuwe apparaten aankopen.

5. Beter voor het milieu én voor uw portemonnee

Het opwarmen van water kost enorm veel energie – en dus ook geld. Dat is een enorme aanslag op uw portemonnee. We gebruiken immers de hele dag door warm water. Of het nu is om te douchen, om te verwarmen of om thee te zetten en te koken: warm water is onmisbaar.

Eén van de grootste voordelen van een waterverzachter is dat die het opwarmen efficiënter maakt. Het blijkt dat tal van apparaten slechter werken met hard water. Omdat het water minder snel opwarmt kost dat meer energie. Dankzij een waterverzachter kan u zo tot tientallen Euro’s besparen op uw energierekening.

6. Waterleidingen raken minder snel verstopt

Na verloop van tijd gaan mineralen in water zich afzetten op de binnenkant van uw leidingen. Hoe harder uw water, hoe groter het probleem wordt. Daarbij komt nog dat u met hard water meer last hebt van hardnekkige zeepresten én dat u meer zeep moet gebruiken. Op die manier kan hard water al snel zorgen voor verstopte leidingen. Ook hier biedt een Aqua Service waterverzachter dus voordelen. Wist u trouwens dat loodgieters al snel meer dan honderd euro vragen om een leiding te ontstoppen?

7. Geen kalkvlekken meer op uw sanitair

Dit is één van die voordelen die voor zich spreekt. Als u dankzij een waterverzachter minder kalk in uw water heeft, zult u minder tot geen last meer hebben van ontsierende kalkvlekken op uw sanitair.

Aqua Service Waterverzachters - Ontkalken

Aqua Service Waterverzachters – kalkvrij dankzij waterverzachter

Het is aangenamer en u hoeft bovendien minder tijd te besteden aan de schoonmaak.

8. Glanzend haar

Shampoo en hard water gaan niet goed samen. Hard water zorgt ervoor dat shampoo minder goed werkt en dat er zeepresten ontstaan die moeilijk uit te wassen zijn. Echt fris en natuurlijk glanzend haar is alleen mogelijk met zacht water.

9. Nooit meer last van zeepresten

Bij het schoonmaken van de badkamer en gootsteen kunnen zeepresten erg vervelend zijn. Zeepresten zijn hardnekkig en houden ander vuil vast. Maar wat veel mensen niet weten, is dat zeepresten vooral veroorzaakt worden door hard water. De mineralen daarin reageren met de zeep en vormen een hardnekkige aanslag. Met een waterverzachter zult u daar nooit meer last van hebben.

10. Onthard water smaakt beter dankzij de Aqua Service waterverzachters

Er zijn heel wat mensen die regelmatig flessenwater kopen. De meesten kopen het omdat ze het lekkerder vinden dan het water dat uit hun kraan komt. Helaas is dat duur, slecht voor het milieu en bovendien heel onpraktisch. U wilt toch ook niet elke dag met flessen zeulen? Gelukkig bieden Aqua Service waterverzachters ook daar een oplossing voor. De slechte smaak van leidingwater ontstaat door de mineralen die erin zitten. Een waterverzachter filtert die er allemaal uit. Zo krijgt u heerlijk smakelijk, helder en puur water. Gewoon dankzij een waterverzachter!

Een waterverzachter bespaart u dus veel tijd en geld in het dagelijks leven. De talloze voordelen voor het milieu, voor uw gezondheid en uw portemonnee spreken voor zich. Schoonmaken en afwassen gaan vlotter, uw toestellen gaan langer mee en uw huid en haar gaan er van glanzen. Met een Aqua Service waterverzachter in huis bent u verzekerd voor de toekomst.

Aqua Service Waterverzachter Prijs